Hiermee wordt versieren een stuk makkelijker

Vrouwen versieren. Menig man zal het Wilhelmus foutloos achterstevoren leren zingen een eenvoudiger opgave vinden. Dit komt onder andere omdat bij vrouwen versieren vaak veel teveel nagedacht en getwijfeld wordt. En juist dat maakt een vrouw versieren nodeloos ingewikkeld.

Vrouwen versieren is echt niet zo ingewikkeld als dat jij het jezelf dreigt te maken. Want als dat wel zo was, dan was bijvoorbeeld de kans klein geweest dat jij vandaag zou rondlopen op deze aardkloot. Want was jouw vader nou zo’n waanzinnig goede vrouwenversierder? En je opa? You get the picture?

Kortom vrouwen versieren is vooral zo moeilijk als dat je het jezelf maakt. De nu volgende tips zullen je dan ook gaan helpen om het versieren van vrouwen vooral gemakkelijker te maken.

Tip 1: Leer te vertrouwen op jezelf
Zelfvertrouwen. Hierin schuilt voor menig man direct al het eerste probleem.

Want menigeen heeft daar juist een ernstig gebrek aan wanneer het op vrouwen aankomt.

Waardoor onder andere eerst naar zoveel mogelijk zekerheden worden gezocht alvorens actie te gaan ondernemen. Iets wat meer dan eens leidt tot helemaal geen actie ondernemen.

Een zeer slechte zaak. Want geen actie ondernemen betekent:

Dat je die vrouw nooit van z’n leven zal gaan versieren.
Je zelfvertrouwen zeker niet zal toenemen.
Een wijze waarop zelfvertrouwen snel toeneemt is namelijk door dingen vaker te doen, en er positieve ervaringen mee op te doen.

Positieve ervaringen zorgen ervoor dat jij ervan overtuigd raakt dat je iets goed kan. En dat je erop vertrouwt dat je het de eerst volgende keer weer zonder problemen voor elkaar krijgt.

Iets wat op dit moment op het gebied van vrouwen versieren voor jou wellicht absoluut niet van toepassing is.

Op dat gebied heb je misschien juist wel vooral negatieve ervaringen opgedaan. Of misschien absoluut nog helemaal geen ervaring.

Om zelfvertrouwen te krijgen in het omgaan met vrouwen heb je dan ook eigenlijk niet anders nodig dan positieve ervaringen.

Dit kun je onder andere voor elkaar krijgen door om te beginnen zo veel en zo vaak mogelijk contacten leggen met vrouwen, een praatje te maken en gewoon maar te gaan ervaren wat er gebeurt.

Op deze manier zul je ervaren dat een vrouw ook maar gewoon een mens is. Een mens die net als jij graag in contact komt met anderen, en die net als jij ook houdt van aandacht van anderen.

Tevens zul je gaan ervaren dat je echt helemaal niets bijzonders hoeft te doen of te kunnen om met een vrouw in contact te komen, behalve dan het lef hebben om het gewoon te doen.

Ook voor het versieren van vrouwen geldt: dat bijna niemand daar zomaar goed in is. Contact leggen met vrouwen, praten met vrouwen en het versieren van vrouwen zijn slechts vaardigheden.

En er is maar één manier om vaardigheden te leren, en dat is door het gewoon domweg te doen.

Als jij in vergelijking met anderen pas laat begint aan vaardig worden in het versieren van vrouwen, dan zul je nu stappen doorlopen die andere mannen al doorlopen hebben in hun tienerjaren. Wat ze vandaag uiteraard een voorsprong in ervaring geeft.

Maar dat zegt allerminst dat jij minder goed zult gaan zijn in het versieren van vrouwen. Je hebt op dit moment alleen minder ervaring. Dat is alles.

Accepteer dat. En verwacht niet meer van jezelf, dan wat je op grond van je ervaringen met vrouwen tot nu toe mag verwachten. En werk van daaruit rustig verder aan het opdoen van positieve ervaringen in je omgang met vrouwen.

Tip 2: Maak haar niet belangrijker dan ze werkelijk is
Ja, ze is een perfect leuke vrouw en je zou haar ontzettend graag versieren. Maar vooralsnog is ze gewoon alleen dat: een perfect leuke vrouw.

Ze kookt nog niet je favoriete maaltijd wanneer jij dat wilt. Ze maakt je nog niet ‘s nachts wakker om seks met je te hebben. Ze doet de was niet voor je. En ze staat ‘s morgens ook niet eerder op voor jou om koffie te zetten en ontbijt voor je te maken.

Nogmaals, ze is niet anders dan iedere andere vrouw. Ze is alleen iets leuker.

Er is dan ook geen enkele reden om deze vrouw anders te gaan behandelen dan bijvoorbeeld: je moeder, je zus, je buurvrouw of iedere andere vrouw in je leven. Laat bloemen en andere kado’s dan ook thuis als je gaat daten.

Doe je dat niet, dan loop je vooral de kans dat een vrouw gaat denken dat jij jezelf niet goed genoeg vindt voor haar.

Iets wat je vanzelfsprekend alles behalve zal gaan helpen bij het succesvol versieren van een vrouw.

Wat je daarentegen wel zal gaan helpen is het doel waarmee je gaat daten veranderen in: erachter komen of ze vooral ook echt leuk is voor jou en of jij echt blij wordt van haar.

Hierdoor zul je een zekere mate van kieskeurigheid uitstralen. Wat jouw aantrekkingkracht op haar alleen maar zal vergroten.

Tip 3: Praat vooral over haar en zo min mogelijk over jou
Menig man spreekt niet zomaar vrouwen aan. Gewoonweg omdat hij geen idee heeft wat hij zou moeten zeggen. En tevens bestaat de angst dat het gesprek na het aanspreken snel stil zal vallen.

Waarom zou je je daar zorgen over maken wanneer jij met vrienden, familie, collega’s en kennissen over het algemeen prima in staat bent om het gesprek gaande te houden?

Wellicht omdat je ook deze vrouw in je hoofd onbewust belangrijker aan het maken bent dan ze daadwerkelijk is. Wat maakt dat je wilt proberen om indruk te maken. Waardoor je:

In je hoofd vooral bezig met te verzinnen wat je zo meteen het best kan gaan zeggen.
Veel te veel over jezelf gaat praten en over wat je gedaan, gepresteerd en bereikt hebt in het leven.
Van allebei raakt een vrouw echter alles behalve onder de indruk van jou.