De sexy fysiotherapeut

Ik ben een Nederlandse jongen, nette knul met lange benen en een mooi koppie met blauwe oogjes en donkerblond, kortgeknipt haar. Ik ben bijna twee meter lang en weeg nog geen 80 kilo, schoon aan de haak. Dit is mijn verhaal over mijn avontuur met de sexy fysiotherapeut Linda.

Een nieuwe fysiotherapeut
Sinds medio mei kom ik drie keer per week bij de fysiopraktijk hier bij mij in mijn woonwijk en had er niks op tegen dat mijn eigen fysio behandelaar met vakantie was. Ik had een langslepende hamstringblessure.
Ik had nu een vrouwelijke fysiotherapeut, een meid die net klaar was met haar opleiding. Mmmm, ik had haar wel eens een paar keer gezien in de sportzaal, cq. krachthonk, waar zij met andere klanten bezig was.

Nog niet had ik door dat ik haar als waarnemend fysiotherapeut zou krijgen, maar afgelopen vrijdagmiddag, tijdens mijn laatste dag voor het weekend, kwam ze even een kijkje nemen bij mij. Ik kreeg een meer dan heerlijke hand van haar we maakten even kennis samen.

Ze vroeg of ik het een bezwaar vond om komende maandag als laatste van de dag te kunnen komen. Natuurlijk vond ik dat geen enkel probleem en het was een feestje om deze dame te leren kennen. Ze had mooie oogjes, prachtige blauwe kijkers, een heerlijke manier om te verdrinken.

Een lift naar huis
Goed, het was vrijdag totaal zwaar shitweer en ik had per toeval de auto bij me en laat het nu net rond de klok van half zes met bakken naar beneden komen. “Nou, je treft het niet Linda.” zei ik. “Twee keer doorwaternat regenen kon er ook nog wel een keer bij,” hoorde ik haar zeggen.
“Ik wil je, als je dat zou willen, wel een lift geven naar je woning…” “Nou, daar maak ik maar wat graag gebruik van,” zei Linda. Ze had niet eens een ander kleedje aan dan net in de sportzaal met haar klanten.

Ik reed haar netjes en keurig naar de andere kant van het dorp waar ik ook woon. Ik kreeg net zware kramp in mijn rechterkuit, net pal onder mijn rechterknie. “Loop maar eens even mee naar boven, ik heb daar een logeerkamer met een oefentafel voor leuke dingen. In mijn vrije tijd help ik hier graag aardige en leuke boys zoals jij graag met alle soorten van genoegen.

Ze weet wat ze wilt
Linda deed even een ander, kleiner shortje om die heerlijke, kleine billetjes van haar die mij al eerder op een fijne en mooie manier waren opgevallen.
WOW, ik keek net iets te lang naar haar paar prachtige kontje…. “En bevalt het een beetje mooie bink…?”

Ik kleurde van haar openhartige openheid van zaken en had meer dan genoeg gezien tijdens het omkleden van haar. “Nou, ik ben gezegend met een paar prachtige billen hoor.” Linda was niet echt een preutse dame en ging zelf een stapje verder en deed spontaan haar shortje uit en maakte in haar string mijn derde been tot een volle, dikke en stijve knuppel.

“Daar gebeurt wel het een en ander tussen die prachtige lange benen van jou….” Linda zet haar beste beentje voor en trekt in een snelle ruk haar werkpolo over haar hoofd. Ik zie een paar prachtige, kleine, ronde, harde rondingen direct tot een mooie, stijve kleine tepel in haar mooie BH zitten. “Ik vind het supersexy om jou nu eens bij mij thuis totaal naakt eens een lekkere behandeling te gaan geven.” Ooooo, ik kijk mijn ogen uit van verbazing, dat zij totaal zonder enige vorm van gene hier spiernaakt voor mij staat.

“Je bent echt een plaatje van een meissie!” en ik geef haar direct een mooie dikke zoen op haar mondje en grijp mijn kans om dit lekkere poppetje eens goed te voelen en te bekijken. “Oe, wat een heerlijke dikke bobbel zie ik daar in jouw jogging broek.” “Raar hè, als jij zo spiernaakt voor me komt te staan met die heerlijke en prachtige rondingen van je.” “Je bent een plaatje om naar te kijken hoor, kan maar met enige moeite mijn eigen broek uitkrijgen.” Binnen twee tellen komen haar heerlijke handen in actie en mijn boxer is ook direct tot op mijn enkels naar beneden.

Vrouwelijk schoon

“Wow, wat een prachtige staaf heb je daar hangen Roberto.” Binnen no time staat mijn paal rechtop van dat supermooie vrouwelijke schoon. “Ja, dat komt toch niet door mij…” zegt ze nog en een paar zeer ondeugende oogjes kijken mij aan. “Nou, mooi wel dus he, en kan maar met enige moeite mijn handen thuis houden. Je kan gewoon lekker alles beet houden en pakken wat jouw prachtige kijkers zien hé.”

Linda is door het hele gebeuren compleet van de kaart terwijl ik me dit natuurlijk maar één keer laat zeggen. Dat is een kans voor open doel voor mij. Oooh, wat is dat lekker, jouw mooie grote handen op mijn MINI kleine borstjes.” “Doe jij eens even gewoon, je staat echt met een paar prachtige dingen. Totaalbeeld, schone superlekkere en supermooi in perfecte verhouding, bijzonder mooie en heerlijke vrouwelijke vormen.”

De befbeurt van haar leven
“Aaaa,” ik grijp haar klitje eens lekker met mijn lange middelvinger. Ik ga heen en weer en voel dat ze kletsnat is tussen dat paar prachtige klitje waar een super mooi en subtiel klein streepje op staat, waar ik maar met enige moeite me moet inhouden om mijn mondje eens goed zijn werk te laten doen. “Ooooh, mmmmm, zo heerlijk likken kan alleen maar jij doen…”

Linda ligt te kreunen en krijgt de befbuurt van haar leven van mij. Ik laat dit natte gleufje niet meer gaan, totdat het spuitend komt… “Jaaaaaa, ooooh… WOW! Dit is nooit iemand gelukt en jij laat het gewoon gebeuren bij mij.” Binnen korte tijd spuit haar grotje volle vlokken met vocht en het natte kledderboeltje naar buiten.

Totaal van de wereld is Linda klaargekomen. Haar vloerkleed is alsof er een emmer met water met volle vaart over heen is gegaan. “Mmmmm, dit is onwijs geil. Dat jij me naar huis brengt en me dan ook nog eens echt op een ongekende manier spuitend klaar weet te krijgen…”